Uutiset

Välkommen till Sandö Beach Club – en sommaroas i Vasa strand!

Sandö Beach Club är den perfekta sommardestinationen för turister som vill njuta av vatten och stranden alldeles nära Vasa centrum. Strand- och vattensportcentret erbjuder oförglömliga stunder med kajakpaddling, SUP-boarding och vattenparken. Sandö Beach Clubs underbara natur och fridfulla sandstrand garanterar fullständig avkoppling. Du kan kliva på en SUP-bräda eller ta upp en paddel och njuta av vattnet. Upplev fartens charm eller koppla av i naturens sköte – här hittar alla sina egna sätt att njuta av strandlivet.

Den professionella personalen på Beach Club kommer att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Högkvalitativ utrustning och vägledning garanterar ett säkert och roligt vattenäventyr. Sandö Beach Club är öppen varje dag, så du kan bege dig hit när som helst och uppleva en oförglömlig sommardag.
Dessutom finns det en restaurand på Sandö Beach Club där du kan njuta av utsökt mat och uppfriskande drycker alldeles intill stranden. Här kan du koppla av i solskenet och njuta av lokala delikatesser.
Välkommen till Sandö Beach Club – resan till ett oförglömligt sommaräventyr börjar här. Kom och upplev Vasas magiska stränder och njut av en perfekt sommardag mitt i hjärtat av staden!

Ota yhteyttä

Kerro terveisiä

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja

Tommi Mäki

Ravintolapäällikkö

Mathias Niemi

SUP Jooga & Joogatapahtumat

Ariela Atias

SUP- laudat & kajakit

Ville Rinta

Vesipuisto

Jarkko Sjöblom