Uutiset

Tervetuloa Hietasaari Beach Clubille – kesäiseen keitaaseen Vaasan vesillä!

Hietasaari Beach Club on täydellinen kesäkohde matkailijoille, jotka haluavat nauttia upeista vesielämyksistä aivan Vaasan keskustan kupeessa. Tämä ranta- ja vesiurheilukeskus tarjoaa unohtumattomia hetkiä melonnan, SUP-lautailun ja vesipuiston parissa.

Hietasaari Beach Clubin upeat maisemat ja rauhallinen hiekkaranta takaavat täydellisen rentoutumisen kesäpäivänä. Voit astua SUP-laudan päälle tai ottaa melan käteen ja nauttia vesistöistä. Koe vauhdin hurmaa tai rentoudu luonnon helmassa – täällä jokainen löytää oman tapansa nauttia vesielämästä.

Beach Clubin ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Laadukkaat varusteet ja opastus takaavat turvallisen ja hauskan vesiseikkailun. Hietasaari Beach Club on avoinna päivittäin, joten voit suunnata tänne milloin tahansa ja kokea unohtumattoman kesäpäivän.

Lisäksi Hietasaari Beach Club tarjoaa ravintolan palvelut, joissa voit nauttia herkullisista ruoista ja virkistävistä juomista aivan rannan tuntumassa. Täällä voit rentoutua auringonpaisteessa ja nauttia paikallisista herkuista.

Tervetuloa Hietasaaren Beach Clubiin – matka unohtumattomaan kesäseikkailuun alkaa täältä. Tule kokemaan Vaasan vesien lumo ja nauti täydellisestä kesäpäivästä aivan kaupungin sydämessä!

Ota yhteyttä

Kerro terveisiä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja

Tommi Mäki

Ravintolapäällikkö

Mathias Niemi

SUP Jooga & Joogatapahtumat

Ariela Atias

SUP- laudat & kajakit

Ville Rinta

Vesipuisto

Jarkko Sjöblom