Uutiset

TIEDOTE: 19.8.2021 klo 10.00

Vaasan Hietasaari Beach Clubin avajaiset siirtyvät ennakotiedosta poiketen kesään 2022

 

Vaasan Hietasaareen rakennettava monipuolinen vesiurheiluun ja ravintolatoimintaan keskittyvä kokonaisuus Hietasaari Beach Club – Sandö Beach Club avajaiset siirtyvät ennakkotiedoista poiketen kesään 2022.

 

Avajaiset oli suunniteltu pidettäväksi vielä loppukesästä 2021. Hanketta ovat viivästyttäneet valitukset markkinaoikeuteen hankkeen kilpailutuksesta sekä asiaan liittyvistä viranhaltijapäätöksistä tehdyt oikaisuvaatimukset. Myös hankkeen tavarantoimituksessa liittyen vesipuistoon on ollut muutamilla toimittajilla ratkaisevia viivästyksiä.

 

“Keskusteltuamme tiimimme kanssa, totesimme että avajaisten siirto ensi kesään on tässä tilaneessa hyvä ratkaisu parhaan lopputuloksen kannalta. Tulemme hiomaan kokonaisuuden kuntoon 100% siten, että Hietasaaressa on todellinen perheiden paratiisi heti kesän 2022 alusta alkaen. Suurin osa alueelle sijoitettavista rakenteista on jo tehty valmiiksi. Nyt meillä on hyvin aikaa hioa vielä palvelukokonaisuus täydelliseksi ensi kesää varten. Toivomme myös, että kaikki valitukset ja oikaisuvaatimukset asiaan liittyen olisi käsitelty tuohon mennessä” -Tommi Mäki, toimitusjohtaja / Hietasaari Beach Club – Sisäsataman Terassi OY

 

Kesän 2021 aikana Hietasaaressa yritys on sopimukseen kuuluen vastannut koko kesän ajan pukuhuone- ja wc-tilojen siisteydestä sekä niiden ylläpidosta uimarannan käyttäjille. Lisäksi jo kuluvana kesänä toimintaan liittyvää vesiurheiluun liittyvän kaluston vuokraustoimintaa on käynnistetty. Pukuhuone- ja wc-tilat on pidetty avoinna päivittäin klo 18.00 saakka.

 

Hietasaareen suunnitellussa kokonaisvaltaisessa palvelukonseptissa vastataan erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin ja palvelut suunnitellaan lapsille ja nuorille soveltuviksi. Vaasalainen Sisäsäsataman Terassi Oy voitti keväällä 2021 konseptillaan Hietasaaren laatu- ja tarjouskilpailun.

 

Konseptin takana on joukko vaasalaisia vesiurheilun ja liikunnallisten aktiviteettien ammattilaisia sekä ravintola-alan osaajia.

 

Hietasaari Beach Club tarjoaa seuraavat palvelut:

 

Kelluva Vesipuisto – maailmalla suosittu aktiviteetti vesiesterata. Vesipuisto avataan kesäksi 2022

 

Hietasaari Beach Club – Sandö Beach Club kesäravintola ja terassi avataan kesäksi 2022 Hietasaaressa.

 

Vuokrattavat SUP-laudat & Kajakit ovat olleet vuokrattavissa heti kesäkuusta 2021 alkaen Hietasaaressa. Kesän 2021 aikana kajakeilla ja SUP-laudoilla oli yhteensä yli 1000 käyttäjää. Palvelut ovat käytössä myös kesällä 2022.

 

TIER- sähköpotkulautojen vuokrausasematoimintaa on pyöritetty alueella jo kesällä 2021. Palvelu on käytössä myös kesällä 2022.

 

Hietasaaren edustalle tulevan kelluvan vesipuiston idean isä on vaasalainen vesiurheilualan ammattilainen Jarkko Sjöblom. Sjöblom kommentoi “Kelluva vesipuisto on mahtava tapa viettää aikaa ystävien, sekä perheen kesken ja se tarjoaa hauskan ja monipuolisen tavan nauttia kesäpäivästä Hietasaaressa. Ensi kesän 2022 ehdoton Vaasan alueen perheiden hitti – aktiviteetti löytyykin Hietasaaresta!”

 

Kokonaisuuden nimi on Hietasaari Beach Club, joka sisältää myös n. 200- paikkaisen terassiravintolan. Nykyisen rakennuksen n. 100 hengen terassin lisäksi hiekkarannan puolelle on jo rakennetty uusi n. 80 -paikkainen aurinkoterassi. Nykyinen ja uusi terassi on yhdistetty rappusin siten, että rannan käyttäjillä on sujuva kulku suoraan ranta-alueen suunnasta ravintolaan.  Hietasaari Beach Club -ravintolasta on saatavilla kesällä 2022 mm.  pizzat sekä hampurilaisannokset. Menu huomioi myös vahvasti lapsiperheet. Beach Clubille haetaan myös uutuutena anniskeluoikeudet. Keskeisenä muutoksena asiakkaiden liikkumisen sujuvuuden helpottamisen ja uuden terassin lisäksi aikaisempaan rakennuksen sisätilaan toteutetaan asianmukainen keittiö.

 

Hietasaari Beach Clubille tuodaan tuulahdus “karibian -henkeä”. Luvassa onkin rennon tyylikäs kokonaisuus, johon mallia on haettu mm. Hangosta.

 

Lisätietoja:
www.hietasaaribeachlub.fi
Tommi Mäki – toimitusjohtaja Sisäsataman Terassi OY – 0504344888

Ota yhteyttä

Kerro terveisiä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja

Tommi Mäki

Ravintolapäällikkö

Mathias Niemi

SUP Jooga & Joogatapahtumat

Ariela Atias

SUP- laudat & kajakit

Ville Rinta

Vesipuisto

Jarkko Sjöblom